Over ons

NLVERANDAS stelt zich als doel om aluminium terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en aanverwante opties van hoge kwaliteit voor een competitieve prijs aan te bieden.

Met onze jarenlange ervaring in complexe veranda bouwsystemen zijn we ondertussen een echte ouwe rot in het vak.  
Op deze website bieden wij de producten aan die we in de loop der jaren hebben door ontwikkeld naar eenvoudig te monteren bouwpakketten. 

Wij hanteren snelle levertijden, zorgen voor een goede service en ondersteuning en leveren eenvoudige montage instructie video's mee.   
NLVERANDAS monteert de geleverde goederen niet. 

Hierdoor realiseert u ten alle tijden een geslaagd project. En dat tegen de beste prijs! U bespaart immers op dure arbeidsloon kosten. 
U koopt al een terrasoverkapping bij ons vanaf €896,00 euro incl btw.  

Heeft u vragen over onze producten of wilt u samen met een van onze specialisten het bestelproces doornemen? Dat kan natuurlijk! Ook kunnen we voor u een vrijblijvende offerte opmaken.

Is zelf monteren toch niets voor u? Geen nood!
Wij begrijpen dat het in sommige situaties geen optie is om zelf te monteren. 
In dat geval bieden wij u de diensten aan van onze full-service partner, Sungear Eindhoven, zij zijn exclusief partner van NLVERANDAS en specialist in het landelijk adviseren, meten & monteren van alle NLVERANDAS systemen en meer. Neem gerust contact op met Sungear middels www.sungear.nl, bezoek hun showroom in Eindhoven,  of bel met +31 40 782 02 92.

Wilt u meer weten van ons? Wij ontmoeten u graag online maar nog liever in onze fraaie showroom. 
Graag nodigen wij u uit om alle modellen op groot formaat te komen bezichtigen.

Bezoek adres en showroom:
NLVERANDAS
Aalsterweg 36 
5615 CG Eindhoven 
Nederland

Bel nu voor een afspraak!
+31 (0) 6 18 08 69 01